Kesän 2024 mainos ja liikelahjat

Auringonsäteet hellivät ja kesä on täydessä vauhdissa! Tämä on täydellinen tilaisuus vahvistaa brändisi näkyvyyttä aurinkoisella sesonkikaudella. Asiakastapahtumasta yrityspicniciin tai henkilökunnan kesäjuhlaan, oikein valitut mainoslahjat tekevät vaikutuksen ja jättävät pysyvän muistijäljen.

Löydä parhaat ideat kesän mainoslahjoihin, jotka ilahduttavat vastaanottajia ja tuovat brändisi positiiviseen valoon:

 

1. Aurinkoinen suoja ja rantaelämän rentoutumista:

Aurinkorasvat ja huulirasva UV-suojalla: Osoita välittämistä tarjoamalla aurinkorasvoja ja huulirasvoja, jotka pitävät ihon suojattuna ja kosteutettuna. Lisää pakettiin brändisi logo!

Tyylikkäät aurinkolasit: Laadukkaat ja trendikkäät aurinkolasit ovat ehdoton kesäasuste ja loistava tapa tuoda brändisi esille. Valittavana useita eri tyylejä ja värejä, jotta jokaiselle löytyy sopiva.

Käytännölliset rantapyyhkeet: Tyylikkäät pyyhkeet logomerkkauksella, valmistettu korkealaatuisesta polyesteri-puuvillasekoitteesta. Pyyhkeen etupuoli on pehmeää ja värillistä veluuripolyesteria, joka voidaan personoida täysväripainatuksella.

2. Sadesuojat yllättävissä kuuroissa:

Campbridge sateenvarjot: Erittäin vahva rakenne ja mekanismi. Cambridge varjo on ns. myrskyvarjo (antiwind-system) joka kestää tuulen riepottelun. Useita värivaihtoehtoja.  Tämän lisäksi saatavilla myös heijastavia sateenvarjoja!

Satulansuojat: Suojaa asiakkaiden tai työntekijöiden polkupyörät sateelta! Valmistettu polyesteristä, reunassa kuminauha. Koko: 260×245 mm. Tuotteeseen voidaan painattaa yrityksesi logo tai viesti. Useita pirteitä värivaihtoehtoja!

Ekologiset sadeviitat: Tarjoa käytännölliset ja tyylikkäät sadeviitat brändisi logoilla varustettuna. Biohajoava sadeviitta tarjoaa suojaa sateelta ja ympäristöystävällistä brändäystä. Valmistettu PE-materiaalista ja se hajoaa luonnollisesti 12 kuukauden aikana. 

3. Grillaushetkien ilo:

Laadukkaat BBQ-setit: Anna asiakkaillesi tai henkilökunnallesi kaikki tarvittavat grillaustarvikkeet sisältävä BBQ-setti brändisi logolla varustettuna. Valitse kestävä ja helppokäyttöinen setti, jossa on useita eri työkaluja ja tarvikkeita.

Brändätty makkaratikku: Laadukas makkaratikku, joka tekee grillailuhetkistäsi sujuvampia ja nautinnollisempia. Valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta puusta. Logomerkkaus onnistuu pussiin ja puukahvaan!

 

4. Seikkailunhaluisille:

Laadukkaat reput: Kestävät ja tyylikkäät reput brändisi logoilla sopivat täydellisesti seikkailuihin ja retkille. Meiltä löydät useita tyylikkäitä vaihtoehtoja!

Juomapullot ja termospullot: Pidä asiakkaat tai työntekijät nesteytettyinä brändätyillä juomapulloilla ja termospulloilla. Valitse kestäviä ja helposti puhdistettavia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä tai BPA-vapaata muovia.

 

5. Hauskat pihapelit

Kesä on täydellinen aika ulkoilmapeleille ja hauskanpidolle ystävien ja perheen kanssa. Pihapelit tarjoavat loistavan tavan viettää aikaa ulkona, liikkua ja nauttia aurinkoisesta säästä. Samalla ne ovat myös oiva tapa tuoda brändisi esille ja jättää positiivinen muistijälki asiakkaisiisi tai työntekijöihisi.

Mölkky ja muut klassikkopelit: Mölkky on suomalaisten rakastama pihapeli, joka sopii kaikenikäisille ja taitotasoisille pelaajille. Meiltä löyty myös mm. seuraavat pihapelit: Petankki kuulat, frisbee ja rantapallot!

 

Valitse kesän liikelahjat huolella ja muista, että parhaat lahjat ovat niitä, jotka ovat hyödyllisiä, käytännöllisiä ja tuovat vastaanottajille iloa. Kun brändäät liikelahjat näyttävästi yrityksesi logolla, varmistat, että brändisi näkyy ja muistetaan kesän aurinkoisissa hetkissä!

Ota yhteyttä meihin jo tänään, jos tarvitset apua sopivan kesän mainoslahjan löytämisessä! Autamme sinua luomaan kesäisen lahjakampanjan, joka on sekä tehokas että mieleenpainuva!